Reklam Atölyesi Öğrencileri BRANDMARKER Reklam Kategorisi Birincisi Oldu

Reklam Atölyesi öğrencileri BRANDMARKER Reklam Kategorisi birincisi oldu. Bir markanın pazarlama sürecini bütünüyle ele alarak ihtiyacı olan pazarlama ve reklam fikrini bulmayı hedefleyen yarışmanın ilk aşamasında  8 Pazarlama ve 8 Reklamcılık ekibi yaptıkları sunumlarla rakiplerinin ardından sıyrılarak ikinci aşamaya geçmeyi hak kazandı.

Bu aşamada Bahçeşehir Üniversitesi’nden bir pazarlama ekibiyle eşleşen atölye öğrencilerimiz Andaç Alp, Ece Ünal ve Gökşin Doğa Egesoy birlikte bütünleşik bir kampanya hazırlamak için dört günlük kampa girdiler. Dijital platformlara özel buldukları yaratıcı çözümleri marka stratejine uygun bir sunuma dönüştüren gençlerimiz sonunda Reklam Kategorisinde en iyi yaratıcı kampanyanın sahibi oldular ve atölyeye birincilik getirdiler.

Türkiye’nin en saygın ve yaratıcı ajanslarından Medina&Turgul’da staj hakkı yanısıra Kristal Elma bileti ve 500 liralık Trendyol hediye çeki kazanan gençlerimizi kutluyor, zorlu maratonda ipi göğüsleyen takım oldukları için onlarla gurur duyuyoruz.