Khas Bu Yıl da En Gözde Üniversiteler Arasında!

03 Temmuz 2017 - Pazartesi
Khas Bu Yıl da En Gözde Üniversiteler Arasında!

Üniversite öğrencileri beğendikleri okulları seçti, Türkiye’nin en gözde üniversitelerini belirledi. Bloomberg Business Türkiye dergisi ve Realta Danışmanlık ortaklığıyla gerçekleştirilen “En Gözde Üniversiteler” araştırmasında Khas bu yıl da en gözde üniversiteler arasında yer alıyor. Vakıf üniversiteleri sıralamasında Khas 8. sırada.

Araştırma kapsamında Türkiye genelinde 80 üniversiteden 19.763 öğrenci, kendi üniversiteleri ile ilgili 12 başlık halinde 58 soruyu cevaplandırdı. Online olarak yapılan anket, Aralık 2016 – Mart 2017 yılları arasını kapsıyor.

Araştırma sonuçları, Türkiye’de kalmayı, hayatını burada kurmayı ve devam ettirmeyi seçen öğrencilerin tercihlerinin nelere göre şekillendiğini ve bu tercihler doğrultusunda hangi üniversitelerin neden sıralamaya girdiğini gösteriyor.