Jean Monnet Yaz Okulu Başvuruları Başladı

Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İşbirlikleri ve Eğitim Ofisi 3-14 Temmuz 2017 tarihleri arasında Avrupa Birliği Erasmus + Programı desteği ile “Geniş Komşuluk Alanında AB ve Güvenlik” konulu Jean Monnet Yaz Okulu'nun ikincisini düzenleyecektir. Üniversitelerin Sosyal Bilimlerle ilişkili bölümlerinden (Siyaset Bilimi, Uluslararası İlişkiler, Tarih, Ekonomi, İşletme, Hukuk) 3. ve 4. Sınıf lisans öğrencilerinin yanısıra yüksek lisans ve doktora öğrencileri programa katılabilir. Programa katılıp tamamlayan öğrenciler 5 ECTS kredisi ile ödüllendirileceklerdir. Başvuru için son tarih 2 Haziran 2017’dir.

Broşürü buradan görebilirsiniz.

Detaylı bilgiyi yaz okulunun web sitesinden edinebilirsiniz: http://eujmm.khas.edu.tr

Tüm sorularınız için: eujmm@khas.edu.tr

Geçtiğimiz yıl söz konusu programa 12 farklı ülkede 23 farklı Üniversitede Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi, Ekonomi, İşletme, Hukuk, Avrupa Çalışmaları vb. bölümlerde eğitimine devam eden toplam 93 lisans ve lisansüstü öğrenci katılmıştır.

Broşürü buradan görebilirsiniz.