“Gençlerde Obeziteyle Mücadele” Slogan Yarışmasının Kazananları Belli Oldu

Türkiye’nin dört bir yanından yüzden fazla öğrencinin katılımıyla gerçekleşen yarışmanın ödül töreni  Cibali Kampüsü’nde yapıldı. Yarışmaya başvuran öğrenciler, öğretmenleri ve ailelerinin katıldığı tören, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevda Alankuş, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Banu Baybars Hawks, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Görevlisi Sarphan Uzunoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşti. Yarışmada birinciliği “Obezite sosyal parmaklıktır kilolarının esiri olma” sloganıyla Eskişehir Anadolu Lisesi öğrencisi Ezgi Yılmazbaş, ikinciliği “Sağlığına özen, obeziteye kırmızı kart göster” sloganıyla İstek Vakfı Bilge Kaan Koleji öğrencisi Aslıhan Şen, üçüncülüğü ise “Bu kadar güzel yaşamak varken; hayatı ağırdan alma!” sloganıyla Başakşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Melisa Yıldırım aldı. Yarışmada ayrıca, Samsun Çarşamba Fen Lisesi öğrencisi Hakan Altunel “Abur cubur olacağı budur” sloganıyla, Tuzla İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Nilsu Ertem de “Abur cubur sonucu budur” sloganıyla mansiyon ödülü kazandı.