ICCTS 2017’nin Ana Konuşmacısı Brian L. Keeley Olacak

Kadir Has Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öncülüğünde her yıl düzenlenen ve gelenekselleşen “Uluslararası Çatışma, Terörizm ve Toplum Konferansı” bu yıl 11-12 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleşecek. Altıncısı düzenlenecek olan konferansın konusu “Küresel Çatışmalarda Komplo Teorileri’nin Kültürü ve Politikası” olarak belirlendi. Dünyanın farklı yerlerinden akademisyenlerin katılacağı konferansı bu yılki ana konuşmacısı ise Profesör Brian L. Keeley olacak.

Claremont Pitzer Koleji’nde Felsefe Profesörü olarak görev yapan Brian L. Keeley, yaptığı önemli araştırmalar çerçevesinde komplo teorileri ile ilgili düşünce ve tecrübelerini katılımcılarla paylaşacak.

Brian L. Keeley kimdir?

Brian L. Keeley bilim, felesefe ve nörobilim alanlarında araştırmalar yapıyor. Pitzer Koleji’nde görev almaya başlamadan önce Kaliforniya Üniversitesi’nde Felsefe ve Bilişsel Bilim alanında doktorasını (Ph.D.) yapan Brian L. Keeley’in komplo teorilerinin epistemolojisi üzerine yayınlanmış birçok çalışması bulunuyor. Aynı zamanda Keeley’in nörobilim ve duyular üzerine yayınlanmış birçok çalışması da mevcut.