Mükemmeliyet Merkezi İle Yükseköğrenimde Teknoloji Kullanımı En Üst Seviyeye Çıkacak

Gelişen teknoloji ve yeni nesil öğrencilerin öğrenme şekillerindeki değişimler, teknolojinin öğretimde kullanımını kaçınılmaz hale getiriyor. Teknolojiyi en verimli kullanan üniversitelerden biri olan Kadir Has Üniversitesi bu alandaki girişimlerine bir yenisini daha ekleyerek Öğrenim ve Öğretimde Mükemmeliyet Merkezi’ni kurdu. Sürekli gelişim politikasını benimseyen ve Ar – Ge faaliyetlerine büyük önem veren Kadir Has Üniversitesi bu merkezle öğretim ihtiyaçlarına yönelik hizmetler geliştirecek.

Türkiye’de ilk mobil ders uygulamasını gerçekleştiren, sınıflarda akıllı kürsü kullanarak öğrenci ve akademisyenlerin tüm teknolojik gereksinimlerine cevap veren Kadir Has Üniversitesi ayrıca geçtiğimiz yıl Steelcase Aktif Öğrenme Merkezi’ni kurarak bir ilke daha imza atmıştı. Aktif Öğrenme Merkezi’nde öğrencilerin ‘workshop’ merkezli eğitim çerçevesinde ders görmesi sağlanıyor. Öğrenciler kendilerini bu merkezde tam anlamıyla ifade edebiliyor, teori ve pratiği birleştirerek derse aktif katılım sağlıyor. Tüm yenilikçi teknolojileri kullanarak altyapısını sürekli yenileyen Kadir Has Üniversitesi, Mükemmeliyet Merkezi ile birlikte bu girişimlerini de destekleyecek.