PANORAMA Khas’ın 22. Sayısı Çıktı!

Kadir Has Üniversitesi’nin bilim-sanat-kültür dergisi PANORAMA Khas’ın 22. sayısı yayınlandı. Bu sayıda “Eğitim ve Teknoloji” konuları ele alındı.

Dergide yazı ve röportajların bazıları Khas İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından hazırlandı. İlk yazı, yakın gelecekte çok duyulacak olan genom biçimlendirme tekniği anlatan “Dizayn Bebekler” başlıklı yazıyla Khas Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hatice Bahar Şahin’e ati.

Galeri Khas’da Eda Soylu’nun geçtiğimiz ekim ayında açtığı “Evi Yeniden Kurmak” sergisini ise Khas Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman kaleme aldı.

20. Afife Tiyatro Ödülleri’nden biri olan Muhsin Ertuğrul Özel Ödülü’nü, bu yıl Kadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Tiyatro Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Dikmen Gürün’e verildi. Prof. Gürün ile gerçekleştirilen röportaj sayfa 47’de.

PANORAMA Khas’ın 23. sayısı Ocak 2017’da yayınlanacak olup, yazı ve fotoğraflar agorgun@khas.edu.tr veya dergi@khas.edu.tr e-posta adresine 19 Aralık Pazartesi gününe kadar gönderilebilir.

Panorama Khas 22. sayı