um.ag Akademi Gazetecilik Okulu'nda Dersler Başlıyor!

um:ag Akademi (Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Akademisi) Gazetecilik Okulu eğitimleri Prof. Dr. Asker Kartarı'nın koordinatörlüğünde 31 Ekim'de Kadir Has Üniversitesi'nde başlıyor.

Deneyimli gazeteci ve akademisyenler tarafından verilecek olan seminerde “Haber Araştırma ve Haber Yazma”, “Araştırma Yöntemleri”, “Röportaj ve Yazı Dizisi Teknikleri”, “Uğur Mumcu’nun Gazeteciliği”, “Internet Gazeteciliği” gibi temel konular ele alınacaktır. Bunun yanısıra yine araştırma, haber yazma ve ropörtaj konulu atölyeler düzenlenecektir. Bu çalışma ile teorik bilgilerin uygulamaya konması ve kişilerin kendini gazetecilik alanında aktif olarak geliştirmesi planlanmaktadır. Gazetecilik Okulu, bu mesleği öğrenmek isteyen ve merak eden her yaştan kişiye açık olacaktır.

Program Tarihi:

31 Ekim - 24 Aralık 2016 tarihlerinde düzenlenecektir.

Başvuru için tıklayın