İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI SEVİYE TESPİT VE İNGİLİZCE YETERLİK SINAVLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU:

İngilizce Hazırlık Programı Seviye Tespit Sınavı (KHAS – STS) 03 Eylül 2016 tarihinde, Cibali Kampüsü’nde, saat 09:30’da yapılacaktır. Bu sınava İngilizce bölüm ve programlara yeni kayıt yaptıran lisans programı öğrencileri katılacaktır. Öğrencilerin sınava girecekleri sınav salonları ile ilgili duyurular 2 Eylül 2016 tarihinde İngilizce Hazırlık Programı ağ sayfası (prep.khas.edu.tr) üzerinden yapılacaktır. Yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin sınava girecekleri sınıf / salon numarasını sınav gününden önce ilgili ağ sayfasından öğrenmeleri önemle rica olunur. KHAS – STS içeriği ve sınav kuralları ile ilgili ayrıntılı khas.edu.tr/2206/sts-kurallariadresinden ulaşılabilir.

İnglizce Yeterlik Sınavı (KHAS – İYS) 05 Eylül 2016 tarihinde, Cibali Kampüsü’nde, saat 09:30’da yapılacaktır.  Bu sınava İngilizce Hazırlık Programı’na devam etmekte olan tüm öğrencilerimiz ve  KHAS-STS sonuçlarına göre KHAS- İYS’na girmeye hak kazanan yeni kayıtlı öğrenciler katılacaktır. KHAS – İYS Sınavı ile ilgili detaylı bilgiye ve sınav kurallarına khas.edu.tr/2386/iys-kurallari link’inden ulaşılabilinir.

KHAS – STS ve KHAS – İYS sınavlarına katılacak öğrencilerin sınava gelirken yanlarında kimlik kartları ile birlikte en az iki adet kurşun kalem ve silgi  bulundurmaları önemle rica olunur. Sınavda cep telefonu kullanımına hiç bir şekilde izin verilmeyeceğinden, öğrencilerin cep telefonlarını yanlarında getirmemeleri önerilmektedir. Cep telefonlarının gelirilmesi durumunda,  sınav başlamadan telefonun tamamen kapalı konuma getirilerek sınav gözetmenine teslim edilmesi ve sınav bitiminde teslim alınması sorumluluğu öğrencinin kendisine aittir.

İngilizce Hazırlık Programı’nda derslerin başlangıç tarihi 26 Eylül 2016’tir. İngilizce Hazırlık  Programı öğrencileri için uyum ve bilgilendirme toplantıları düzenlenecektir. Farklı düzeyler için farklı saatlerde yapılacak olan bu toplantıların yer ve saatleri İngilizce Hazırlık Programı ağ sayfası üzerinden (prep.khas.edu.tr) duyurulacaktır.