HAS Mezunlar Dünyanın Her Yerinde!

KHAS mezunları profesyonel iş yaşamlarına sadece Türkiye’de değil, dünyanın pek çok farklı ülkesinde devam ediyor.

Kadir Has Üniversitesi mezunlarının çalıştıkları alanlara göre dağılımına bakıldığında, en çok mühendislik, medya ve iletişim, pazarlama, bilgi teknolojisi ve hukuk sektörleri ön plana çıkıyor.

Çalışma hayatına yurtdışında devam eden Kadir Has mezunları ise kariyerlerini yoğunluklu olarak Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Almanya, Hollanda ve Fransa’da sürdürüyorlar. Aralarında Apple, Youtube, Microsoft, Siemens, Mercedes-Benz USA ve BMW Group gibi dünya devi şirketlerin de bulunduğu uluslararası firmalarda kariyer yapan mezunlar, Kadir Has Üniversitesini yurtdışında da gururla temsil ediyorlar.