Uygulamalı Bilimler Fakültesi eğitime Kadir Has Kampüsü’nde (Cibali) devam edecek.

Kadir Has Üniversitesi Selimpaşa Kampüsü içerisinde yer alan Uygulamalı Bilimler Fakültesi 2016-2017 eğitim yılından itibaren Cibali’deki Kadir Has Kampüsü’nde eğitim verecek.

İstanbul’un Silivri ilçesinde bulunan Kadir Has Üniversitesi Selimpaşa Kampüsü içerisinde yer alan Uygulamalı Bilimler Fakültesi, yeni eğitim döneminde Kadir Has Kampüsü’ne taşınıyor.

Eğitim dilinin Türkçe olduğu Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nde Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü, Gayrimenkul ve Varlık Değerleme Bölümü, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü olmak üzere dört bölüm bulunuyor.

Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nün şehir merkezinde bulunması, Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrencilerine ulaşım, sosyal aktivitelere katılım ve daha fazla barınma seçeneği sunması açısından avantaj sağlayacak.