Kadir Has Üniversitesi’nde Avrupa Birliği Yaz Okulu

Kadir Has Üniversitesi tarafından 20 Haziran-1 Temmuz 2016 tarihleri arasında Avrupa Birliği Erasmus+ etkinlikleri kapsamındaki Jean Monnet Programı desteği ile “Geniş Komşuluk Alanında AB ve Güvenlik” başlıklı bir yaz okulu düzenlendi.

Söz konusu programa 12 farklı ülkede 23 farklı Üniversitede Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi, Ekonomi, İşletme, Hukuk, Avrupa Çalışmaları vb. bölümlerde eğitimine devam eden toplam 93 lisans ve lisansüstü öğrenci katıldı.

Programda Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyelerinin yanı sıra Avrupa Birliği Delegasyonu Siyasi Müşaviri Dr. Julian Vassallo, Emekli Büyükelçi Ünal Çeviköz, Bilgi Üniversitesi’nden Doç. Dr. Senem Aydın Düzgit, Bilkent Üniversitesi’nden Doç. Dr. Dimitris Tsarouhas ve ODTÜ’den Doç. Dr. Başak Kale ders verdiler.