Öğrencilerimizden Uluslararası Başarı: Abu Dhabi'den Birincilikle Döndüler

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerimizden Burak Özkaya ve Reklamcılık Bölümü öğrencimiz Öykü Erdoğan'ın da üyesi olduğu uluslararası takım, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki Mohamed Bin Zayed Vakfı'nın Dugon ve Yosun Koruma Projesi için hazırladığı halkla ilişkiler projesiyle Global Communications Project (GlobCom) Yarışması'ndan birincilikle döndü. Abu Dhabi'de yapılan finalde 9 takım arasında birinciliği alan öğrencilerimizi kutluyoruz.

Koordinatörlüğünü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünden Prof. Dr. Banu Baybars Hawks, Yrd. Doç. Dr. Efe Sevin ve Öğr. Gör. Sarphan Uzunoğlu'nun yaptığı CF-330 dersini alan öğrencilerimiz Uluslararası GlobComm yarışmasında, İngiltere, ABD, Güney Afrika, Avustralya, Şili, Almanya, İspanya, Hindistan, İtalya, Malezya, Tayland, Birleşik Arap Emirlikleri, Yeni Zellanda, Portekiz ve Rusya olmak üzere 15 farklı ülkeden gelen 300'ü aşkın halkla ilişkiler öğrencisiyle beraber sanal takımlar oluşturmuş ve bir dönem boyunca Mohamed Bin Zayed Vakfı ile çalışarak vakıf için halkla ilişkiler stratejileri üretme imkanı bulmuşlardı.