Yrd.Doç.Dr. Ozan Özener'in (İTÜ) verdiği "Design Methods and Praxis" dersi kapsamında gerçekleştirilecek olan etkinlikte iyiofis kurucu ortakları Elif Ensari ve Can Sucuoğlu konuğumuz olacaktır.

Yrd.Doç.Dr. Ozan Özener'in (İTÜ) verdiği

9 Nisan 2015 Perşembe günü “BÜYÜK DÜŞÜNMEK küçük üretmek: Hafif, hızlı, ucuz tasarımla yüksek etkili fark yaratmak” adlı konuşmayı yapmak üzere İyi Ofis kurucu ortakları Elif Ensari Sucuoğlu ile Can Kadir Sucuoğlu C Blok Yeni Anfi’de 11:00’de bizlerle buluşacak.

www.iyiofis.com

Can Kadir Sucuoğlu 2005 yılında Yıldız Teknik Üniversitesinden lisans, 2007 senesinde de Southern California Institute of Architecture (Sci-Arc)'ten yüksek lisans derecesini almıştır. 2007-2009 yılları arasında heykel sanatçısı Jorge Pardo'nun yanında sanatsal üretim süreçlerine dahil olmuş ve bu süreç içerisinde dijital üretim ve tasarım teknikleri üzerine yoğunlaşmıştır. 2010-2011 yılları arasında Varşova 2. Metro Hattı projesinde tasarım kordinatörlüğünü üstlenen Can Sucuoğlu 2012 yılında kurucu ortak olarak İyi Ofis'e dahil olmuştur. İyi Ofis ile birlikte, Türkiye ve dünyanın önemli marka ve kurumların tasarım hizmeti vermekte, birçok sergi ve biyenelde işlerini sergilemektedir. Halen yarı zamanlı olarak İstanbul Bilgi Üniversitesinde ve Bahçeşehir Üniversitesinde görev almaktadır.

Elif Ensari, 2004 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun olmuş, 2008 yılında Southern California Institute of Architecture'da (Sci-Arc) yüksek lisansını tamamlamıştır. Los Angeles'ta Gehry Technologies firmasıda bina bilgi modelleme uzmanı olarak çalıştıktan sonra 2010 yılında Ankara'da 10form firmasını kurmuş ve enstalasyon projeleri gerçekleştirimiştir. 2011 yılında İstanbul'da İyi Ofis firmasını kurmuştur ve farklı ölçekte mekansal tasarım ve uygulamaları, biyenal ve sergi projeleri, mekansal deneyim odaklı araştırma ile mobil uygulamalar üzerinde çalışmaktadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde yarı zamanlı olarak görev almakta, İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Mimari Tasarımda Bilişim Anabilim Dalı'nda doktorasına devam etmektedir.