International Conference on Energy Security and Geopolitics in the Eastern Mediterranean

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampüsü ile Kadir Has Üniversitesi CESD-Enerji ve Sürdürülebilir Kalkınma Merkezi, 5-7 Mayıs 2016 tarihlerinde Kalkanlı’daki ODTÜ kampüsünde Doğu Akdeniz’in enerji güvenliği ve jeopolitiği konusunda ortak bir konferans düzenledi.

CESD Direktörü Prof. Dr. Volkan Ş. Ediger ile ODTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Salih Saner’in Başkanlığında düzenlenen konferansın Onursal Başkanlığı KHAS Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın tarafından yapılmaktadır.

Prof. Dr. Mitat Çelikpala, Doç. Dr. Ahmet Han ve Yrd. Doç. Dr. Gökhan Kirkil gibi KHAS Öğretim üyelerinin de aktif katılımıyla gerçekleşen konferansta çok sayıda uluslararası uzman Levant Bölgesi’nin hidrokarbon potansiyelinin değerlendirilmesi konusunda görüşlerini bildirdi.