Khas Hukuk Fakültesi Öğrencileri Farazi Dava Yarışmaları’ndaki Başarılarına Yenilerini Ekliyor

20 Nisan 2016 - Çarşamba

Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. sınıf öğrencileri Polat Yamaner International Criminal Tribunal for Rwanda - Judge - Case: The Prosecutor v. Jean-Paul Akayesu”, Gökhun Boztepe International Court of Artbitration - Artbitrator - Case: Empire Entertainment v. Olivia Pope (Fictional Case)”, Yiğit Baran International Court of Artbitration - Artbitrator - Case: Empire Entertainment v. livia Pope (Fictional Case)” ve Ali Kuş The United Nations Commission on International Trade Law - Delegate of Turkey - Topic: Drafting A Model Law on The Carriage of Goods by Air” başlıklı çalışmalarıyla, 15-17 Nisan 2016 tarihlerinde Yeditepe Üniversitesi’nde düzenlenen “Justinianus Moot Courts 2016” Farazi Dava Yarışması’na katılarak Üniversitemizi başarılı bir şekilde temsil etmişler ve öğrencimiz Polat Yamaner söz konusu Yarışma’da ”Outstanding Judge”; Gökhun Boztepe ise “Outstanding Arbitrator” Ödülü’nü kazandılar.