Yeni Medya Atölye Maratonu Başlıyor

12 Şubat 2016 - Cuma
Yeni Medya Atölye Maratonu Başlıyor

Yeni Medya Bölümü’nün Yeni Medyada İçerik Üretimi ile Girişimcilik ve Yöneticilik uzmanlık alanları ile ilgili katılımcıları ve öğrencileri ders dışı etkinliklerle de meslek hayatına hazırlamak üzere verdiği sertifikalı “Yeni Medya Atölyeleri” ikinci dönemi 24 Şubat’ta başlıyor. Dönemin ilk atölyesi Doruk Tokçabalaban eğitmenliğinde verilecek olan Wordpress Atölyesi.

Dönem boyunca verilecek tarih ve saatleri kesinleşen atölyeler şöyle:

Doğrulama Atölyesi

Basit Video Atölyesi

Storymapping Atölyesi

Barış Gazeteciliği Atölyesi

Yeni Medya ve Gazetecilik Atölyesi

Veri Gazeteciliği Atölyesi

Kodlama atölyesi, tasarım atölyesi, hardtalk atölyesi ve veri görselleştirme atölyesinin tarih ve saat bilgileri daha sonra paylaşılacaktır.

Üniversitemiz öğrencilerine ve dışarıdan katılıma açık olan atölyelere başvurmak isteyenlerin yenimedyaatolyesi@gmail.com adresine mail göndermeleri yeterli.

Atölyeler hakkında daha detaylı bilgi için http://www.khas.edu.tr/297/etkinlikler-duyurular adresini ziyaret edebilirsiniz.