İngilizce Yeterlik Sınavı, hava muhalefeti sebebiyle 19 Ocak Salı gününden 20 Ocak Çarşamba gününe ertelenmiştir.

İnglizce Yeterlik Sınavı 20 Ocak 2016 Çarşamba günü, saat 09:00’da,Bahçelievler Kampüsü’nde yapılacaktır. Yazılı kısım 09:30'da başlayacak, 12:30'a kadar sürecektir. Sözlü kısım 13:30'da başlayacak, kampüs panolarında ve webistesinde duyurulacak sınıf listelerine göre yapılacaktır. Sınavın her iki kısmına da girmek gerekmektedir.

Yazılı kısım sınıf listeleri için tıklayınız.

Sözlü kısım sınıf ve saat listeleri için tıklayınız.

KHAS-İYS içeriği ve sınav kuralları ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Kadir Has Üniversitesi Lisans programlarına Yatay Geçiş için başvuru yapmış aday öğrenciler, 22 Ocak 2016 Cuma günü saat 09:00 'da Bahçelievler Kampüsü'nde İngilizce Yeterlik Sınavı'na (Khas-IYS) katılacaklardır. Khas-IYS ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.