Ekşi Sözlük’ten Bengü Üçüncü #PRTALKS’un Konuğu Oldu

Kadir Has Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nün düzenlediği #prtalks’ta haftanın konuğu Ekşi Sözlük’ten Bengü Üçüncü’ydü. Üçüncü, öğrencilerle Twitter ve Ekşi Sözlük’te marka ve itibar yönetimi, kriz iletişimi gibi konulardaki tecrübelerini paylaştı. Ekşi Sözlük’ün uzun soluklu başarısı ve yeni projelerinin de konuşulduğu etkinlik, interaktif mecraların kriz dönemlerinde nasıl kullanılabilecekleri, bugüne dek özellikle yeni medya teknolojilerinde gerçekleşen gelişmelerin hem iletişim hem pazarlama bakımından nasıl kârlı hale getirilebileceğine ilişkin soru cevap kısmı ile sona erdi. PRTalks’a Aralık ayında katılacak isimler arasında Fox TV’den İsmail Küçükkaya ve pazarlama ve halkla ilişkiler üzerine tecrübelerini paylaşacak Gözem Güçeri Uçar da var.