Adwords Atölyesi

Yeni Medya Bölümü, Yeni Medya Atölyeleri kapsamında 24 Kasım 2015 Salı Saat: 14:00-17:00 arasında Galata Salonu’nda Google Adwords atölyesi düzenledi. Dijital Performans Ajansı Sempeak’in Genel Müdürü Altan Çolak tarafından yapılan atölyede web sitesine yeni ziyaretçiler çekmek, internet satışlarını artırmak veya mevcut müşterilerinin ilgi düzeyini yükseltmek gibi farklı amaçları olanlar katıldı.

Üniversite öğrencilerine ve dışarıdan katılıma açık olan atölye kapsamında;

• Google Adw Nedir?
  • Google Adw Reklam Çeşitleri Nelerdir?
  • Google Adw'de Sıralama, Anahtar Kelime Seçimi, Reklam Metni Yazımı Nasıl Olmalı?
  • Google Adw Hesap Açılışı
  • Reklam Oluşturma
  • Reklamı Yayına Alma

konuları ele alındı. Katılımın sınırlı olduğu atölyeye başvurular yenimedyaatolyesi@gmail.com adresi üzerinden yapıldı.

Google Adwords Nedir?

Reklamverenin reklamını nerede görüntüleyeceğini seçmesine, kendine uygun bir bütçe belirlemesine ve reklamın etkisini ölçmesine olanak sağlayan Google Adwords uygulaması müşterilerine çevrimiçi reklamcılık hizmeti sağlıyor.