2015 DGS Kayıt Tarihleri

Değerli Öğrencimiz,

2015 DGS sınavı sonucunda Üniversitemizi tercih ederek yerleşmiş olmanızdan dolayı sizi kutlarım. Güçlü alt yapımızla birlikte değerli öğretim kadromuz sizin en iyi şekilde yetişmenize ve yaşama hazırlanmanıza yardımcı olacaktır.

14 – 18 Eylül 2015 tarihleri arasında Üniversitemizin Cibali Kadir Has Kampüsü’ne gelerek kaydınızı yaptırabilirsiniz. Kayıt için gerekli olan belgeler aşağıda listelenmektedir.

Yakında sizi Üniversitemizde görmeyi umut ederken, başarılı, sağlıklı ve mutlu bir eğitim-öğretim dönemine adım atmanızı diler, sevgilerimi sunarım.

Prof.Dr. Mustafa AYDIN
REKTÖR

Ek Yerleştirme Kayıt Günleri: 14 – 18 Eylül 2015

Kayıt Saatleri : 09:30-12:30 /13:00-17:00

Kayıt için gerekli belgeler :

* Lise diplomasının aslı (veya geçici mezuniyet belgesi aslı)

* Ön Lisans diplomasının aslı (veya geçici mezuniyet belgesi aslı)

* Not Belgesi (Transkript)

* Ders içerikleri; daha önce öğrenim görülen ve Ön Lisans diploması alınan yükseköğretim kurumundan onaylı ve mühürlü olarak alınacak

* Nüfus cüzdanı fotokopisi (Aslını yanınızda bulundurunuz)

* İkametgah belgesi veya beyanı

* Üniversiteye giriş sonuç belgesi (internet üzerinden alınan çıktı)

* 3 adet fotoğraf

* Öğrenim ücreti ödendi belgesi (Üniversitede ödeme yapıldıktan sonra temin edilecektir.)

* Askerlik Durum Belgesi (1993 ve daha önce doğumlu erkek öğrenciler için)

Öğrenim ücretinin tamamını kayıt sırasında ödeyenlere %6 indirim uygulanır. Akbank, Garanti Bankası, HSBC Bank, İş Bankası ve Vakıfbank kredi kartlarına peşinatsız ve vade farksız 9 eşit taksit yapılabilir. Peşin ve kredi kartı ödemeleri dışında öğrenciler yıllık öğrenim ücreti ödemelerini, üniversite ile anlaşmalı bankalar ile kredili mevduat hesabı sözleşmesi düzenlenmesi koşulu ile dörtte biri peşin, kalanı 6 taksit olarak ödeyebilirler. Peşinatın kayıt sırasında yatırılması ve kayıt anında öğrenci veli/kefilinin de hazır bulunması gerekmektedir. Taksitlendirme yaparak ödeyecek öğrencilerimizin kefillerinden kayıt esnasında hesap açılışında, bankalar tarafından istenen belgeler: İkametgah belgesi, Nüfus Cüzdanı, Ücretli ise, maaş bordrosu; serbest meslek sahibi ise, vergi levhası ve Ticari Sicil Gazetesi fotokopisi.

Önemli Not:

* Kayıt için bizzat başvurulması gerekir. Posta ile kayıt yapılmaz.

* Kayıt için aslı istenilen belgelerin sureti veya fotokopisi kabul edilmez.

* Eksik belgelerle kayıt yapılmaz. Belirtilen tarihler arasında kayıt için başvuruda bulunmayanlar, bu haklarından vazgeçmiş sayılırlar.

* Gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıranlar hakkında gerekli yasal işlem başlatılır.