İngilizce Hazırlık Programı Seviye Tespit (Khas-STS) ve İngilizce Yeterlik (Khas-İYS) Sınavları Hakkında Önemli Duyuru

İngilizce Hazırlık Programı Seviye Tespit Sınavı (KHAS – STS) 01 Eylül 2015 Salı günü, saat 09:30’da, Cibali Kampüsü’nde yapılacaktır. Bu sınava İngilizce bölüm ve programlara yeni kayıt yaptıran lisans programı öğrencileri katılacaktır. Öğrencilerin sınava girecekleri sınav salonları ile ilgili duyurular 31 Ağustos 2015 tarihinde İngilizce Hazırlık Programı ağ sayfası üzerinden yapılacaktır.  Yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin sınava girecekleri sınıf / salon numarasını sınav gününden önce ilgili ağ sayfasından öğrenmeleri önemle rica olunur. KHAS - STS içeriği ve sınav kuralları ile ilgili ayrıntılı bilgiye http://www.khas.edu.tr/2206/sts-kurallari adresinden ulaşılabilir.

İnglizce Yeterlik Sınavı (KHAS – İYS) 03 Eylül 2015 Perşembe günü, saat 09:30’da, Cibali Kampüsü’nde yapılacaktır.  Bu sınava  İngilizce Hazırlık Programı’na devam etmekte olan tüm öğrencilerimiz ve  KHAS-STS sonuçlarına göre KHAS- İYS’na girmeye hak kazanan yeni kayıtlı  öğrenciler katılacaktır. KHAS - İYS Sınavı ile ilgili detaylı bilgiye ve sınav kurallarına http://www.khas.edu.tr/2386/iys-kurallari adresinden ulaşılabilir.

KHAS - STS ve KHAS - İYS sınavlarına katılacak öğrencilerin sınava gelirken yanlarında kimlik kartları ile birlikte en az iki adet kurşun kalem ve silgi  bulundurmaları önemle rica olunur.  Sınavda cep telefonu kullanımına hiç bir şekilde izin verilmeyeceğinden, öğrencilerin cep telefonlarını yanlarında getirmemeleri önerilmektedir.  Cep telefonlarının gelirilmesi durumunda, sınav başlamadan telefonun tamamen kapalı konuma getirilerek sınav gözetmenine teslim edilmesi ve sınav bitiminde teslim alınması sorumluluğu öğrencinin kendisine aittir.

İngilizce Hazırlık Programı’nda derslerin başlangıç tarihi 16 Eylül 2015 Çarşamba'dır. 15 Eylül 2015 Salı günü, Cibali Kampüs Büyük Salon’da, İngilizce Hazırlık Programı öğrencileri için uyum ve bilgilendirme toplantıları düzenlenecektir. Farklı düzeyler için farklı saatlerde yapılacak olan bu toplantıların saatleri İngilizce Hazırlık sınıfı ağ sayfası üzerinden duyurulacaktır.