Khas Kayıt Günleri

KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ 2015 ÖSYS KAYITLARI

Sevgili Öğrencimiz,

Üniversitemize hoşgeldiniz. Kayıt işlemlerinizi aşağıdaki sırayı takip ederek tamamlayabilirsiniz.

İngilizce Yeterlik Sınavları ve Hazırlık Sınıfı ile ilgili diğer bilgiler için mutlaka Yabancı Diller Yüksekokulu-Hazırlık Sınıfı masasını ziyaret ediniz.

1. DANIŞMA MASASI :

Öğrenci El Kitabınızı alarak kayıt işlemlerinize başlayınız.

a)      “Öğrenci Bilgi Formu”nu Üniversitemize gelmeden önce portal üzerinden doldurdu iseniz kayıt masasına gidebilirsiniz,

b)      “Öğrenci Bilgi Formu’nu” Üniversitemize gelmeden önce portal üzerinden doldurmadıysanız kayıt masalarından önce Bilgisayar Laboratuvarı’na (Lab1 ve Lab3) gidiniz.

1. 2. BİLGİSAYAR LABORATUVARLARI (LAB 1 ve LAB 3):

“Öğrenci Bilgi Formu”nu doldurmak için laboratuvarlarda size yardımcı olacak görevliler bulunmaktadır.

1. KAYIT MASALARI (HALİÇ SALONU):

Aşağıdaki belgeleri teslim ediniz.

1) LiSE DİPLOMASI (ASLI)

2) NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİ

3) İKAMETGAH BELGESİ VEYA BEYAN FORMU

4) 3 ADET VESİKALIK FOTOĞRAF

5) ÜNİVERSİTEYE GİRİŞ SONUÇ BELGESİ ÇIKTISI

6) ASKERLİK BELGESİ (1993 VE DAHA ÖNCESİ DOĞUMLULAR İÇİN)

1. 4. BİLGİSAYAR LABORATUVARI (LAB 2):

Sunulan seçeneklere göre Ödeme Planınızı oluşturunuz. Taksitli (banka hesaplı) ödeme yapmak isteyenlerin 3 kopya yazdırmaları gerekmektedir. Kredi kartı ödemeleri sistem üzerinden online yapılacaktır. Tam burslu öğrenciler doğrudan Mali İşler Masasına gidecektir.

1. AKBANK VE GARANTİ BANKASI:

Ödeme Planınız doğrultusunda ödemenizi yapınız ve dekontunuzu alınız. Taksitli (banka hesaplı) ödeme durumunda bankaya bir kopya ödeme planı vermeniz gerekmektedir.

1. MALİ İŞLER MASASI (BALAT SALONU):

Ödeme Planı ve Dekontunuzu teslim ediniz. Sizde kalacak kopya üzerini öğrenci kimliğinizi almak için kaşeletiniz. Tam burslu öğrencilere “kimlik alabilir” kaşeli kağıt Mali İşler Masasından verilecektir.

1. KİMLİK-İETT KARTI DAĞITIM MASASI:

Mali İşler Masasına kaşelettiğiniz ödeme planınızı göstererek öğrenci kimliğinizi ve istediğiniz takdirde adınıza hazırlatılmış olan İETT (indirimli seyahat) kartınızı alınız.

Kayıt işlemlerinizi tamamlamış bulunmaktasınız. Üniversitemizdeki öğretim hayatınızda başarılar dileriz.

KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

ÖNEMLİ NOT: Ödeme planınızı ve dekontunuzu Mali İşler Masasına teslim etmediğiniz sürece

Üniversitemize kayıt yaptırmış sayılmazsınız.

BİLGİ ALMAK İÇİN BAŞVURACAĞINIZ MASALAR:

1. YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU-HAZIRLIK SINIFI MASASI (ZEYREK SALONU)

İngilizce Yeterlik sınavları ve hazırlık sınıfı ile ilgili konularda bilgi verilecektir.

1. ÖĞRENCİ KONUKEVLERİ-SPOR TAKIMLARI- ÖĞRENCİ KULÜPLERİ MASASI

KHAS Konukevleri, Spor Takımları ve Öğrenci Kulüpleri ile ilgili konularda bilgi verilecektir.

1. ULAŞIM HİZMETLERİ BİLGİ MASASI

Özel Servisler ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

2015-2016 AKADEMİK TAKVİMİNDE ÖNEMLİ GÜNLER

01 EYLÜL 2015

SALI

İngilizce Yeterlik Sınavı 1. Aşama

03 EYLÜL 2015

PERŞEMBE

İngilizce Yeterlik Sınavı 2. Aşama

09 EYLÜL 2015

ÇARŞAMBA

İngilizce Yeterlik Sınavı Sonuçlarının Açıklanması

11 EYLÜL 2015

PERŞEMBE

TANITIM-UYUM GÜNLERİ (CİBALİ)

14 EYLÜL 2015

PAZARTESİ

GÜZ YARIYILI DERSLERİNİN BAŞLAMASI

15 EYLÜL 2015

SALI

TANITIM-UYUM GÜNLERİ (SELİMPAŞA)

Not: Tanıtım-Uyum Günlerine katılım zorunludur.

ÖĞRENCİ İŞLERİ SAYFASI