Reklamcılık Bölümüne Ödül Yağmuru!

Khas Reklamcılık Bölümü çalışmalarının meyvelerini toplamaya başladı; 4 prestijli ödülün sahibi oldu. Arçelik “Ben Yapsam” konulu yarışmada Yiğit Korkmaz ve Oytun Yönyüksel Cannes Lions Yaratıcılık Festivali’ne gitmeye hak kazandı.

Açık Hava Reklamcıları A Awards Ödüllerinde “Üniversite Medya Junior” kategorisinde Doğan Ertekin, İsmail Çobanoğlu, Eren Kılınç, Buse Kaya ve Nihan Barlas 7000Tl’lik 1. Ödülü’nü, İlknur Çelik, Hazal İmge Uçar, Sinem Zor ve Yeni Medya bölümü öğrencisi Zeynep Yılmaz’dan oluşan grup 5000 TL’lik 2. Ödülü’nü aldı.

Khas Reklam Atölyesi geleneğini bozmayıp her sene olduğu gibi bu sene de Genç Kırmızı’da üniversitemizi gururlandırmayı başardı. Yarışmaya 42 fakülteden, 321 öğrencinin oluşturduğu 157 ekibe ait 138 başvuru gerçekleşti ve yapılan ilk elemeden sonra 17 iş arasında 6 grubun işinden, 5’ i  daha sonraki elemede ise ilk 5’e, öğrencilerimizden Erkan Batuk-Kübra Uyanık (Çıraklıktan Ustalığa), Doğan Ertekin-Merve Yapıcı (Patlamamış Mısır), Ozan Demirdelen-Onur Tireng (Yeniyetmen) gruplarının oluşturduğu 3 iş finalist oldu.

Kırmızı Ödülleri'nin dağıtıldığı gecede öğrencilerimiz Ozan Demirdelen ve Onur Tireng  Genç Kırmızı’da 2. lik Ödülü’nün sahibi oldu.