2010 ve 2011 Yılı girişli mezun öğrencilerin dikkatlerine

2010 ve 2011 yılı girişli İİSBF, İletişim, Hukuk, MDBF, Sanat ve Fakültesi ve 2011 yılı girişli  Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Mezun Adayı öğrencilerin dikkatlerine;

Bilindiği üzere Kadir Has Üniversitesi tarafından öğrenciliğinizin başlangıcında tarafınıza kullanım için birer laptop verilmiş ve öğrenim süresi sonunda ürünü iade etmeniz, iade etmemeyi tercih etmeniz halinde ise ücret ödemek şartıyla ürüne sahip olmanız imkanı tanınmıştır.

Bu konuyu hatırlatır, mezuniyet ve  diploma alma sürecinde ilişik kesme aşamasında şahsınıza kullanım için tahsis edilen bilgisayarları beraberinde getirmeniz veya sahip olmayı istemeniz halinde MAC bilgisayarlar için 150 TL, diğerleri için 50 TL ödemeniz beklenmektedir.

Bu işlemler yapılmadan mezuniyet sürecinizin tamamlanmayacağını önemle  belirtiriz.

Mezuniyet formu için tıklayınız