KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ-COVENTRY ÜNİVERSİTESİ ORTAK YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BURSLARI - 2015

2015-2016 eğitim-öğretim yılında Kadir Has Üniversitesi ile Coventry Üniversitesi tarafından ortak yürütülecek olan MA in International Relations, MBA in Global Business ve MBA in Oil and Gas Management çift diploma yüksek lisans programlarında Kadir Has Üniversitesi mezunları için aşağıda belirtilen kriterlerin yerine getirilmesi şartıyla burs verilecektir. İlgili burslar sınırlı sayıda olup, başvuru kriterlerini sağlamak burs almayı garanti etmemektedir. Başvurular, Burs Komisyonu tarafından adayların başarı sıralamaları çerçevesinde değerlendirilecektir.

Aşağıda listelenen burslar dışında, Kadir Has Üniversitesi Lisansüstü Burs Yönergesi kapsamında verilen burslar Khas-CU ortak yüksek lisans programları için kullanılamaz ve hiç bir şekilde aşağıda listelenen burslarla birleştirilemez.

Burs Kriterleri:

Üstün Başarı Bursu (eğitim ücretinden %100 muafiyet)

Mezuniyet not ortalamasının en az 3.50/4.00 olması veya Fakültesinde ilk üç dereceye girmiş ya da Bölüm birincisi olmak;

IELTS sınavından en az 6.0 veya TOEFL sınavından eşdeğeri puan almış olmak;

Üstün Başarı Bursu alan öğrenciler herhangi bir işte tam zamanlı olarak çalışamazlar; kendilerinden haftada 10 saat ilgili oldukları anabilim dalı ve fakültenin eğitim ve öğretim faaliyetlerine destek sağlamaları beklenir.

Başarı Bursu (eğitim ücretinden %50 oranında muafiyet)

Mezuniyet not ortalamasının en az 3.00/4.00 olması veya Bölümünde ilk üç dereceye girmiş olmak;

IELTS sınavından en az 6.0 veya TOEFL sınavından eşdeğeri puan almış olmak.

Mezun Bursu (eğitim ücretinden %30 oranında muafiyet)

Kadir Has Üniversitesi lisans programlarından mezun olmak;

IELTS sınavından en az 6.0 veya TOEFL sınavından eşdeğeri puan almış olmak.

Başvuru ve Gereken Evraklar

Aşağıdaki linkte bulunan program başvuru formu doldurularak tarandıktan sonra formda belirtilen belgeler ve burs başvuru dilekçesi ile mehmet.unal@khas.edu.tr adresine iletilmelidir:

Burslar için Son Başvuru Tarihi: 1 Temmuz 2015

Bursların Açıklanma Tarihi: 1 Ağustos 2015