5. Uluslararası Enerji ve Değer Konferansı

Türkiye’nin enerji köprüsü konumundan bir enerji merkezine dönüşümünü ve Enerji Borsası kuruluşunun masaya yatırıldığı “5. Uluslararası Enerji ve Değer Konferansı” Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayesinde 7-9 Mayıs 2015’de Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde düzenlendi.

Kadir Has Üniversitesi CESD - Enerji ve Sürdürülebilir Kalkınma Araştırma ve Uygulama Merkezi ve Hacettepe Üniversitesi EPUAM-Enerji Piyasaları Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Hollanda-Avustralya işbirliğiyle kurulan CEVI-Center For Energyand Value Issues tarafından ortaklaşa düzenlenen “5. Uluslararası Enerji ve Değer Konferansı”, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı (ETKB), himayesinde Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Merkez Bankası, Borsa İstanbul, Takasbank ve İGDAŞ sponsorluğunda gerçekleşti.

Tarih          : 7-9 Mayıs 2015
Yer             : Kadir Has Üniversitesi B Blok D Salonu
Saat            :  Açılış- 09:30

Konferans hakkında ayrıntılı bilgiye aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz: