Mesleki İlgi ve Yönelim Testi

ÖNEMLİ NOT!

Kadir Has Üniversitesi; lise öğrencilerinin mesleki ilgi ve yönelimlerini belirlemelerine ışık tutmak, kariyerlerinde daha isabetli karar alarak kendilerine uygun meslekleri seçmelerine yardımcı olmak amacıyla“Mesleki İlgi ve Yönelim Testi” ‘ni, (MIT) siz aday öğrencilerin kullanımına ücretiz olarak sunmaktadır.

• Aday öğrencilere, MIT’yi doldurmalarının ardından değerlendirme ve raporlama için bir gün ve saat verilecektir.
  • Belirtilen gün ve saatte Kadir Has Üniversitesi’nde ağırlanan öğrenciler MIT sonuçlarının birebir değerlendirilmesinin ardından; (arzu eden öğrenciler velileri ile de katılabilir) yönelimleri doğrultusundaki alanları yine Kadir Has Üniversitesi akademisyenleri ile görüşerek tanıyacak ve bilgi sahibi olacaklardır.
  • MIT sonuçlarının değerlendirilmesi aşamasında öğrenciler gruplar halinde görüşmeye davet edilecektir.Görüşmeler; öğrencilere randevu verilmek suretiyle ayda 2 kez gerçekleştirilecektir. Sorularınız ve randevu talebiniz için iletişim bilgileri;

Sevda ZAİM AYDINLI

Esma BOĞAZLIYAN

sevday@khas.edu.tr

esmab@khas.edu.tr

0212 533 65 32 (1223/1224)

Hayal ettiğiniz mesleğin ilk adımlarını atmak üzere sizleri testi doldurmaya davet eder ve üniversitemizde ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtiriz.

Başarılar…

Test'e katılmak için http://p2.khas.edu.tr/mit adresini ziyaret ediniz.