Üniversitede Derse Girmek İster misiniz?

Kadir Has Üniversitesi bu yıl da aday öğrencilere yönelik olarak ‘Üniversitede Derse Girmek İster misin?’ etkinliğini hem Kadir Has Kampüsü Cibali‘de yer alan fakülteler nezninde hem de ilk kez Selimpaşa Kampüsünde yer alan Uygulamalı Bilimler Fakültesi kapsamında gerçekleştirilecek.

Üniversiteye hazırlık aşamasındaki lise öğrencilerinin fakülteler ve bölümler hakkında daha detaylı fikir sahibi olmaları ve en önemlisi kendilerine uygun mesleki seçimler yapabilmeleri için üçüncü kez düzenlenecek ‘Üniversitede Derse Girmek İster misin?’ çalışması  kapsamında bu yıl da 3 ders gerçekleştirilecek.

Aday öğrenciler katılmış oldukları fakültelerin derslerine devamın ardından program bitiminde katılım sertifikası alacaklar.

Ayrıca program sonunda ilgili fakültenin ya da bölümün öğrencisi olmayı da deneyimlemiş olacaklar. Katılımın ücretsiz olduğu bu çalışmaya başvurmak için aşağıdaki e-mail ve telefon numaralarından bize ulaşabilirsiniz.