Kadir Has Üniversitesi, Büyük Taarruz’un 88. Yılında Atatürk’ün İzinde Kocatepe’ye Yürüdü

Kadir Has Üniversitesi, Büyük Taarruz’un 88. Yılında  Atatürk’ün İzinde Kocatepe’ye Yürüdü

Afyon Kocatepe Üniversitesince düzenlenen ve geleneksel hale getirilen "Kocatepe Zafer Yürüyüşü" etkinliği, Büyük Taarruzun 88. yıl dönümünde 23-26 Ağustos 2010 tarihleri arasında gerçekleştirildi. 23 Ağustos Pazartesi günü Ankara’da Anıtkabir ziyaretiyle başlayan etkinlikler, bu yıldan itibaren “Akşehir’den Kocatepe’ye” uzanan bir güzergâhıda kapsayarak gerçekleştirildi. Organizasyona Üniversitemizi temsilen Spor Eğitmeni Aysel Damar ve öğrencilerimizden Ayzer Güller, Uğur Sarıkaya, Beste Gizem Elakaş, Tahsin Demir katılmışlardır.Türkiyenin birçok yerinden 60  Üniversiteden Öğretim Görevlileri ve Öğrencilerin yoğun katılımlarıyla gerçekleştirilen organizasyonda, Üniversitemiz en iyi şekilde temsil edilmiş, diğer Üniversite öğrencileri ve Öğretim Elemanları ile kalıcı dostuklar kurulmuştur.