Öğrencimiz Arda Ülgay Yeni Nesil Oyuncaklar Ulusal Tasarım Yarışması’nda İkinci Oldu

Kadir Has Üniversitesi öğrencisi Arda Ülgay, Ürün Tasarım Stüdyosu kapsamında geliştirmiş olduğu ‘Hive’ adlı projesi ile Yeni Nesil Oyuncaklar Ulusal Tasarım Yarışması’nda 84 proje arasından Park Oyuncakları kategorisinde ikinci oldu.

Arda Ülgay’in projesi 'Hive', doğal yapısı ve biyomimikrisi sayesinde çocukların psikolojik ve fizyolojik gelişimlerini tamamlamalarına yardımcı olmaktadır. Tırmanma, zıplama, koşma, yarışma, saklanma, köprü geçme, dengede durma gibi daha birçok faaliyeti bünyesinde barındırmaktadır. Modüler parçaları sayesinde sınırsız rota olanağı sağlamaktadır.