2014 ÖSYS Ek Yerleştirme Kayıt Günleri

Değerli Öğrencimiz,

2014 ÖSYS ek yerleştirme sonucunda Üniversitemiz’i tercih ederek yerleşmiş olmanızdan dolayı sizi kutlarım. Güçlü alt yapımızla birlikte değerli öğretim kadromuz sizin en iyi şekilde yetişmenize ve yaşama hazırlanmanıza yardımcı olacaktır.

13 -24 Ekim 2014 tarihleri arasında Üniversitemiz’in Cibali Kadir Has Kampüsü’ne gelerek kaydınızı yaptırabilirsiniz. Kayıt için gerekli olan belgeler aşağıda listelenmektedir.

Yakında sizi Üniversitemiz’de görmeyi umut ederken, başarılı, sağlıklı ve mutlu bir eğitim-öğretim dönemine adım atmanızı diler, sevgilerimi sunarım.

Prof. Dr. Mustafa AYDIN
REKTÖR

Kayıt Günleri 13-24 Ekim 2014

Kayıt Saatleri 09:00-12:30

Kayıt için gerekli belgeler

*  Nüfus Cüzdanı fotokopisi

*  İkametgah belgesi veya beyanı

*  Lise diploması aslı

*  Üniversiteye giriş sonuç belgesi (internet üzerinden alınan çıktı)

*  Askerlik Belgesi (1992 ve daha önce doğumlu öğrenciler için)

*  3 adet fotoğraf

* Öğrenim ücreti ödendi belgesi

• Öğrenim ücretinin tamamını kayıt sırasında peşin ödeyenlere %6 indirim uygulanır.
  • Akbank, Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası, HSBC Bank, İş Bankası ve Vakıfbank  kredi kartlarına 9 taksit yapılabilir.
  • Peşin ve kredi kartı ödemeleri dışında öğrenciler yıllık öğrenim ücreti ödemelerini ,üniversite ile anlaşmalı bankalar ile kredili mevduat hesabı sözleşmesi düzenlenmesi koşulu ile ¼’ü peşin, kalanı 6 taksit olarak ödeyebilirler. Peşinatın  kayıt sırasında yatırılması ve kayıt anında öğrenci veli/kefilinin de hazır bulunması gerekmektedir. Taksitlendirme yaparak ödeyecek öğrencilerimizin kefillerinden kayıt esnasında hesap açılışında, bankalar tarafından istenen belgeler:

*       İkametgah belgesi

*       Nüfus Cüzdanı

*       Ücretli ise, maaş bordrosu; serbest meslek sahibi ise, vergi levhası ve Ticari Sicil Gazetesi fotokopisi.

Önemli Not:

*  Kayıt için şahsen başvurulması gerekir. Posta ile kayıt yapılmaz.

*  Kayıt için aslı istenilen belgelerin sureti veya fotokopisi kabul edilmez.

*  Eksik belgelerle kayıt yapılmaz.

*  Belirtilen tarihler arasında kayıt için başvuruda bulunmayanlar, bu haklarından vazgeçmiş sayılırlar.

*  Gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıranlar hakkında gerekli yasal işlem başlatılır.