Tiyatro bölümüne sınırlı sayıda %50 burslu ve ücretli kontenjan için yapılacak 2. özel yetenek sınavına ön kayıtlar başlamıştır.

TİYATRO BÖLÜMÜMÜZ VE EĞİTİM ANLAYIŞIMIZ HAKKINDA BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Tiyatro bölümüne sınırlı sayıda %50 burslu ve  ücretli kontenjan için yapılacak 2. özel  yetenek  sınavına katılmak isteyen öğrenciler önkayıt yaptırabilirler.

Son Başvuru Tarihi: 8 Eylül  2010

Sınav Tarihi: 13 Eylül 2010 Saat: 09:30

Tiyatro Bölümü özel yetenek sınavına başvuracak adayların Öğrenci İşleri Başkanlığına gelerek ön kayıt yaptırmaları gerekir.

Ön kayıt için gerekenler:

• Lise diploma fotokopisi ya da öğrenci belgesi aslı
  • Öss sonuç belgesi
  • 3 adet fotograf
  • 100 tl ön kayıt ücreti dekontu (üniversite içindeki banka şubesinden ödenebilir)
  • Kimlik fotokopisi
  • Tiyatro Bölümü özel yetenek sınavına ikinci kez girecek adaylar ön kayıt ücreti ödemeyecekler, herhangi bir evrak getirmeyecekler, yalnızca 3 adet fotograf getireceklerdir.

Özel Yetenek Sınavı için hazırlanması gerekenler:

• 1 tragedya ya da dram parçası
  • 1 komedi parçası
  • 1 şiir
  • Gerek duyulduğunda adaylardan sınav sırasında ek çalışmalar istenebilir.