İngilizce Seviye Tespit Sınavı ve İngilizce Yeterlik Sınavı Hakkında Önemli Duyuru

Yabancı Diller Yüksekokulu, İngilizce Hazırlık Birimi tarafından düzenlenen İngilizce Seviye Tespit Sınavı (KHAS-STS), Cibali Kampüsü’nde, 06 Eylül 2014 Cumartesi günü, saat 09:30’da yapılacaktır. Bu sınava, İngilizce Hazırlık Sınıfı’na devam eden ve üniversitemize yeni kayıt olan tüm öğrenciler katılacaktır.

KHAS-STS sonucunda yeterli düzeye sahip olan yeni kayıtlı öğrenciler ile İngilizce Hazırlık Sınıfı’na devam eden tüm öğrenciler, Cibali Kampüsü’nde, 08 Eylül 2014 Pazartesi günü, saat 09:30’da yapılacak olan İngilizce Yeterlik Sınavı’na (KHAS-İYS) gireceklerdir.

Sınavlara katılacak olan öğrencilerin, resimli bir kimlikle ve sınav saatinden yarım saat önce (09:00’da) Cibali Kampüsü’nde bulunmaları önemle rica olunur.

KHAS-STS ve KHAS-İYS sonuçlarına ait duyurular, İngilizce Hazırlık Birimi web sayfası üzerinden yapılacaktır. Ayrıca öğrencilerimiz, KHAS-İYS (Khas Proficiency) içeriği ile ilgili detaylı bilgiye ve sınav örneklerine web sitemizden ulaşabilirler.

İngilizce Yeterli Sınavı Örnekleri