DGS İle Yerleşen Öğrenciler İçin Kayıt Bilgileri

Değerli Öğrencimiz,

Kadir Has Üniversitesi ile başlayacağınız yükseköğretim sürecinizde yapmış olduğunuz tercih için sizi en içten duygularımla kutlarım. Hayatınızın yeni bir döneminin başlangıcında, çağdaş bilgi, özgür düşünce ve yeni dostluklarla buluşacağınız Üniversitemize hoş geldiniz. Güçlü alt yapımız ve değerli öğretim kadromuzla en iyi şekilde yetişmeniz, yaşama her yönüyle donanımlı bireyler olarak hazırlanmanızı sağlamak bizlerin en öncelikli hedefi olacaktır.

Kadir Has Üniversitesi'nin tüm mensupları olarak, sınavlara hazırlık ile geçirdiğiniz uzun ve zorlu dönemin, geleceğinizi belirlemeye yönelik yaptığınız tercihin en güzel sonucu olarak sizi, kayıt yapmak üzere Cibali Kadir Has Kampüsümüze bekliyoruz. Kayıt için gerekli olan belgeleri eksiksiz olarak hazırlayarak, kayıt görevlisine teslim etmeniz, kayıt işlemlerinizin kolayca ve kısa sürede tamamlanmasını sağlayacaktır.

En kısa zamanda görüşme dileğiyle başarılı, sağlıklı ve mutlu bir eğitim öğretim dönemi diler, sevgilerimi sunarım.

Prof. Dr. Mustafa AYDIN

REKTÖR

Kayıt Günleri: 8-12 Eylül 2014

Kayıt Yeri : Kadir Has Kampüsü (Cibali)

Kayıt Saatleri:  9:00-12:30, 13:00-17:00

Kayıt için gerekli belgeler:

• Lise diplomasının aslı
  • Ön Lisans diplomasının aslı (yoksa mezuniyet belgesi)
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • İkametgah belgesi veya beyanı
  • Üniversiteye giriş sonuç belgesi (internet üzerinden alınan çıktı)
  • 3 adet fotoğraf
  • Askerlik Belgesi (1992 ve daha önce doğumlu erkek öğrenciler için)
  • Öğrenim Ücreti Ödendi Belgesi

Öğrenim ücretinin yatırıldığını gösterir banka dekontu veya Mali İşlerden alınan ödendi belgesi (%100 burslu öğrenciler herhangi bir ödemede bulunmayacaklardır). Öğrenim ücretinin tamamını kayıt sırasında ödeyenlere %6 indirim uygulanır. Akbank, Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası, HSBC Bank ve İş Bankası kredi kartlarına 12 taksit yapılabilir. Öğrenim ücretini banka kredi kartı olmadan taksit ile ödemek isteyenler için; öğretim ücretinin ¼’i peşin kalan 6 taksitte alınır. İlk taksitin kayıt sırasında yatırılması ve kayıt anında öğrenci veli/kefilinin de hazır bulunması gerekmektedir. Taksitlendirme ile ödeyecek öğrencilerimizin kefillerinden kayıt esnasında hesap açılışında, Kadir Has Üniversitesi içinde bulunan bankalar tarafından istenen belgeler: İkametgah belgesi, Nüfus Cüzdanı, Ücretli ise, maaş bordrosu; serbest meslek sahibi ise, vergi levhası ve Ticari Sicil Gazetesi fotokopisi.

• Not Belgesi ve Ders İçerikleri

Önemli Not:

1) Kayıt için bizzat başvurulması gerekir. Zorunlu hallerde noterden vekaletname verilen kişi kayıt yaptırabilir. Posta ile kayıt yapılmaz.

2) Kayıt için aslı istenilen belgelerin sureti veya fotokopisi kabul edilmez. Eksik belgelerle kayıt yapılmaz.

3)Belirtilen tarihler arasında kayıt için başvuruda bulunmayanlar, bu haklarından vazgeçmiş sayılırlar. Gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıranlar hakkında gerekli yasal işlem başlatılır.