Tiyatro Bölümü Öğrenci Seçme Sınavları

Tiyatro Bölümü Özel Yetenek Sınavı Birinci Aşama Listeleri ekteki gibidir.

Kadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Tiyatro Bölümü özel yetenek sınavı ile öğrenci seçme programı aşağıdaki gibidir:

Lisans Sınavı ön kayıt tarihleri: Haziran-17 Temmuz 2014

Birinci aşama (atölye çalışmaları): 19-20-21-22-23 Temmuz

Birinci aşama sonuçları ilanı: 24 Temmuz 2014

İkinci aşama (sahne çalışmaları): 4-5-6 Ağustos 2014

Sonuçların ilanı: 7 Ağustos 2014

Kayıtlar: 1-5 Eylül 2014

Adaylarla birinci aşamada Tiyatro Bölümü kadrosu tarafından yönetilen atölyelerde çalışılacak ve adayların Tiyatro Bölümü eğitim programına uygunluk ve yatkınlıkları değerlendirilecektir. Bu aşama için ön hazırlık gerekmez. Fiziksel çalışmaya uygun kıyafetlerle gelinmesi gerekir.

İkinci aşamaya birinci aşama sonucunda seçilen adaylar katılır. Adaylar önceden hazırladıkları bir dram ve bir komedi parçasını (monolog) sahnede jüri karşısında oynarlar ve bir şarkı söylerler. Şarkı için özel bir ses çalışması gerekmez. Kaydedilmiş müzik ya da piyano ile eşlik yapılmayacaktır. Adaylar, her hangi bir müzik türünde sevdikleri bir şarkıyı istedikleri şekilde söylerler. 2. aşama parçaları 3 dakikadan uzun olmamalıdır. Jüri gerek duyduğunda adaylarla sınav sırasında çalışabilir.

Sınav Başvurusu – Ön Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1. Nüfus cüzdanı fotokopisi