Kadir Has Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi’nin 10. yıl etkinlikleri kapsamında “Act and Reflect 2: Radical Turn in Research-Education in Design and Architecture” başlıklı, uluslararası konuşmacıların katıldığı bir panel düzenlendi.

Tasarım ve mimarlık alanlarındaki dönüşümü, bu meslek ve disiplinleri oluşturan koşullardaki hızlı değişimi dikkate alarak eğitimdeki yeni vizyon ve stratejilerin tartışıldığı bu panele, aynı zamanda Sanat ve Tasarım Fakültesi’nin Uluslararası Danışma Kurulu’nun üyeleri olan, her biri alanlarında tanınan saygın akademisyenler katıldı:

Richard Buchanan – Case Western Reserve University; co-editor of Design Issues

Stephan Schmidt-Wulffen – The New Design University, St. Polten, Rector

Michael Sorkin – City College of New York

Martha Thorne – IE & Pritzker Prize for Architecture

Robert Beauregard – Columbia University, GSAPP

Michael Hensel – Oslo School of Architecture and Design

Etkinlik, 10 Haziran Salı günü 13:00-18:00 arasında Galata Salonu’nda gerçekleşti.