PANORAMA Khas'ın 14. Sayısı Çıktı

Kadir Has Üniversitesi’nin bilim-sanat-kültür dergisi PANORAMA Khas’ın 14. sayısı yayınlandı. Bu sayıdaki yazarların çoğu 40 yaşın altı imzalardan oluştu.

Khas Reklam Atölyesi Sanat Yönetmeni 30 yaşına günler kala üç yıl süren “Tasarımla Dünya Turu”nda kendinin ve hayatının peşine düşüş öyküsünü anlattı. Khas İletişim Fakültesi araştırma görevlisi Zeynep Altundağ (29) bir önceki sayıda Japon animesi usta yönetmeni Hayao Miyaziki’nin filmlerindeki kız çocuk kahramanları üzerine yazmıştı. Bu sayıda da Miyazaki’nin yönetmenliğe veda filmi olan “Rüzgar Yükseliyor” üzerine yazdı.

PANORAMA Khas’ın bir sonraki sayısı Temmuz 2014’te yayınlanacak olup yazı göndermek isteyenler agorgun@khas.edu.tr veya dergi@khas.edu.tr e-posta adresine 15 Haziran 2014’e kadar yazılarını iletebilirler.