“Kadir Has Üniversitesi 2015-2018 Stratejik Planı Eylem Planı Çalıştayı” Gerçekleştirildi

Kadir Has Üniversitesi 2015-2018 Stratejik Planı çalışmaları kapsamındaki Eylem Planı Çalıştayı, 24 Mayıs 2014 tarihinde Cibali’deki merkez kampüste gerçekleştirildi. STRAR-Strateji Geliştirme ve Araştırma Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen çalıştaya başta rektör ve yardımcıları olmak üzere 22 öğretim üyesi katıldı.

KHAS 2015-2018 Stratejik Planı çalışmaları 13.01.2014 tarihinde üniversitenin Selimpaşa Kampüsü’nde düzenlenen akademik çalıştay ile başlamış, 13.02.2014 tarihinde ise Cibali Kampüsü’nde öğrenciler ile devam etmiştir. Ardından, 22.03.2014 tarihinde mezunlar, öğrenci aileleri ve idari personel ile biraraya gelinerek benzer bir çalışma yapılmıştır. Düzenlenen çalıştaylardan elde edilen veriler değerlendirilerek sonuç raporları hazırlanmıştır.

Çalıştay, moderatörlük görevini üstlenen STRAR Koordinatörü Prof. Dr. Volkan Ş. Ediger’in stratejik plan çalışmaları hakkında bilgi verdiği konuşmasıyla başlayıp, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın’ın üniversitenin önümüzdeki dört yıllık dönemdeki finansman ve diğer kaynaklarıyle ilgili bilgilendirme konuşmasıyla devam etti. Katılımcılar, 5 farklı oturumda, “KHAS’ın önümüzdeki dört yıl boyunca stratejileri ne olmalıdır?” sorusunun yanıtını arayarak bu konuda yapılacak eylemleri değerlendirdi.