Kadir Has Üniversitesi - Soma Madenci Çocukları Burs Fonu

Üniversitemiz Soma’da meydana gelen elim kazada madencilerimizin yaşamlarını kaybetmesi nedeniyle büyük bir üzüntü içindedir.

Kurucusunun işaret ettiği yolda toplumsal sorumluluklarının farkında olarak ilerleyen Üniversitemiz, yaşamlarını yitiren madencilerimizin çocuklarının eğitimlerini devam ettirebilmeleri için, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) bünyesinde oluşturulan "Soma Gençlik Burs Fonu" na destek olma kararı almıştır.

Kazanın meydana gelmesinden bu yana, üstün sosyal sorumluluk anlayışları çerçevesinde yardımda bulunma arzularını yoğun bir şekilde Üniversite yönetimine ileten Kadir Has Üniversitesi öğrencileri, mezunları, personeli ve paydaşlarını ilgili fona destek olmaya çağırıyoruz.

Fona bağışta bulunmayı arzu edenler için hesap numarası ve iletişim bilgisi aşağıda sunulmuştur. Kadir Has Üniversitesi mensupları ile paydaşlarının yapacakları bağışlarla sağlanacak bursların tek elden takibinin sağlanması ve düzenli raporlama ile harcamaların uygunluğunun kontrol edilebilmesi için, bağış yapacak olanların banka dekontlarının açıklama kısmına isimlerinin yanı sıra, mutlaka "Kadir Has Üniversitesi" yazdırmalarını rica ediyoruz.

Konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin TOG Ofis'ten "gozde.duranay@tog.org.tr" adresine mesaj atmaları rica olunur.

Hesap detayları:

Hesap Adı