KHAS ile The Graduate Institute of Geneva Arasında İşbirliği İmzalandı

İsviçre’nin seçkin lisansüstü eğitim kurumlarından olan The Graduate Institute of Geneva ile KHAS arasında Uluslararası Kalkınma Politikası ve Uygulamaları Yüksek Lisans Yönetici ortak diploma programı anlaşması imzalandı. Eğitim programını başarıyla tamamlayanlar 30 AKTS alarak diplomaya hak kazanacaklardır.

İsviçre’nin Cenevre kentinde kuruluşu 1927 yılında gerçekleşen The Graduate Institute of Geneva, Uluslararası İlişkiler ve Kalkınma alanında yüksek lisans eğitimi veren bir araştırma ensitüsüdür. Enstitünün dünyadaki diğer eğitim ortakları arasında Harvard Kennedy School, Georgetown University gibi saygın eğitim kurumları yer almaktadır.

Program kapsamında, Uluslararası Kalkınma Politikaları, Uluslararası Güvenlik,  Orta Asya ve Orta Doğu ‘da ilgili konularda uzman olan kişiler misafir konuşmacı olarak Kadir Has Üniversitesine davet edilerek ortak seminer ve sempozyumlar düzenlenecektir.