STK ve Teknoloji 6. STK Günleri’nde Kadir Has’ta Konuşulacak

Kadir Has Üniversitesi Kurumsal Sosyal Sorumluluk Akademisi tarafından her yıl düzenlenen,  Sivil Toplum Günleri 15 Mayıs 2014 tarihinde 6. kez, bu yıl, “STK’lar Markalaşma ve Teknoloji” teması ile Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleştiriliyor.

Geçen sene ‘STK’lar ve Markalaşma’ teması üzerine gerçekleşen etkinlik, bu sene özellikle teknoloji konusuna yoğunlaşıyor. Markalaşan ve teknolojiyi kullanan ve daha etkin kullanmak isteyen sivil toplum kuruluşlarının, çalışmalarında daha verimli olmaları ve bu alanda farkındalık yaratılması amaçlanıyor.

Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Aydın’ın açılış konuşmasını yapacağı 6. STK Günleri’nde etkinlik alanında STK’ların açtıkları standların gezilmesinin ardından “STK’lar Markalaşma ve Teknoloji Paneli’’ gerçekleştirilecek. 13:30 – 15:00 arası düzenlenecek olan ‘’STK’lar Markalaşma ve Teknoloji Paneli’’ Harvard Üniversitesi’nin Kadir Has Üniversitesi’nde düzenlediği ‘’STK’larda Stratejik Yönetim’’ dersi olarak da verilecek.

6. STK Günleri çerçevesindeTürkiye’de teknolojiyi kullanarak farklılık yaratan sosyal sorumluluk projelerini teşvik etmek amacıyla üç STK’ya, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından  “Sorumluluk” ödülü verileceği ödül töreniyle son bulacak.