Film ve Drama Yüksek Lisans Programı Öğrencisi Ecem Gündoğan’a Axolotl Senaryo Armağanları’nda En İyi Tür Senaryo Ödülü

27 Ekim 2020

Yönetmen Kaan Müjdeci ve İstanbul Uluslararası Deneysel Film Festivali’nin kurucu yönetmeni Yavuz Gözeller’in kurduğu Axolotl Mecmua’nın bu yıl ilk kez düzenlediği senaryo yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. Dört ayrı kategoride 231 eserin başvurduğu Axolotl Senaryo Armağanları’nda, Film ve Drama Yüksek Lisans Programı öğrencimiz Ecem Gündoğan En İyi Tür Filmi Senaryo Ödülü’nün sahibi oldu. Ödüller, 39. İstanbul Film Festivali kapsamında Salon İKSV’de 20 Ekim Salı akşamı gerçekleşen törenle takdim edildi.

Onur Ünlü, Yamaç Okur, Şebnem İşigüzel ve Ege Berensel’in jürisinde yer aldığı yarışmada kazanan senaryolara toplamda 40 bin liralık para ödülü verildi.