Üniversitemiz Kadir Has, Bahçelievler, Selimpaşa olmak üzere üç yerleşkeden oluşmaktadır.

Her üç yerleşkede de  MEDİKO-SOSYAL ve PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK hizmeti verilmektedir.

Üniversitemizin öğrencileri ve personeli gerekli  durumlarda bu merkezlerimize başvurabilirler. Burada öğrencilerimiz ve personelimiz muayene edilebilmekte ve gereken  reçeteleri yazılabilmektedir. Yine MEDİKO-SOSYAL  merkezimizde acil durumlarda ilaç gereksinimleri  sağlanmaktadır.

Ayrıca yerleşkelerimize  yakın  tam teşekküllü hastanelerle temas halinde bulunulmaktadır. Acil durumlar için. Üniversitemiz yerleşkelerinde, hastanelere ulaşım için araç temin edilmektedir.

SAĞLIK HİZMETİ VEREN PERSONEL

BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ MEDİKO-SOSYAL MERKEZİ DOKTORU Dr.NİLGÜN ERCEBER
PSİKOLOJİK DANIŞMA MERKEZİ DOKTORU PSİKİYATR Dr. MÜJEN İLNEM
PSİKOLOJİK DANIŞMA MERKEZİ PSİKOLOĞU PSİKOLOG GÜLNUR ERTÜRK
SELİMPAŞA KAMPÜSÜ MEDİKO-SOSYAL MERKEZİ DOKTORU Dr. DENİZ ESKİÇAKIT
SELİMPAŞA KAMPÜSÜ MEDİKO-SOSYAL MERKEZİ HEMŞİRESİ HEMŞİRE ÜNSAL ARAT MADAN
BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ MEDİKO-SOSYAL MERKEZİ HEMŞİRESİ HEMŞİRE GÜLSEREN KILIÇ

PSİKİYATR Dr. MÜJEN İLNEM VE PSİKOLOG GÜLNUR ERTÜRK İLE GÖRÜŞMELERDEN ÖNCE RANDEVU ALINMASI ÖNEMLE DUYURULUR.

MEDİKO-SOSYAL MERKEZİ TELEFONLARI:

Kadir Has Kampüsü 0 212 533 65 32 / 1178
Bahçelievler Kampusü 0212 441 47 24   / 2126
Selimpaşa Kampusü 0212 731 90 08  / 3145

HEMŞİRELİK HİZMETLERİ HAFTA İÇİ HER GÜN MESAİ SAATLERİ İÇERİSİNDE SELİMPAŞA VE BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜNDE VERİLMEKTEDİR.