Hedef Belirleme, Hedef Kriterleri Oluşturma ve Etkili Zaman Yönetimi

Emlak danışmanları için; öncelikle hedef belirleme, hedef kriterleri oluşturma ve etkili zaman yönetimi çok önemlidir. Çünkü portföy alma öncesi, sözleşme aşaması, portföy satış ve kiralama sürecindeki çalışmalar oldukça yoğun emek ve zaman isteyen işlerdir. Bu nedenle emlak danışmanları için hedef kitleyi belirlemek, doğru koşullarda portföy almak için gerekli kriterleri oluşturmak ve mümkün olduğunca fazla müşteri ile etkileşim içinde en kısa sürede satış yada kiralanmayı gerçekleştirmek çok önemlidir. Bunun yanında emlak danışmanı motivasyonunu yüksek tutmayı da bilmelidir.

Hedef Belirleme, Hedef Kriterleri Oluşturma ve Etkili Zaman Yönetimi Atölye’sinde emlak danışmanlarının kazançlarını artıracak hedeflemeyi nasıl yapacakları, zamanlarını nasıl etkili kullanacakları ve motivasyonlarını nasıl yüksek tutacakları bilgi ve deneyim paylaşım ortamı yaratılarak çalışılacaktır.

Katılımcıların Kazanımları

• İstek ve hedef farkındalığı
  • Hedef kriterlerini belirleme
  • Hedef belirme aşamaları
  • Zaman yönetimi kavramları
  • Esnek zaman yönetimi
  • Sonuca odaklanma
  • Motivasyonu yüksek tutma

Kimler Katılmalı

Emlak satışı ve kiralaması ile ilgili danışmanlar, ofis sahipleri, kurumsal ve bireysel yatırımcılar

Atölye Tarihi ve Süresi

Çarşamba 10:00 – 16:00 arasında gerçekleşecektir.

Katılım Ücreti

500 TL + %8 KDV'dir.

Atölye Sertifikası

Katılımcılara Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ve Gayrimenkul Geliştirme Akademisi katılım belgesi verilecektir.

Kayıt için ; Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Başvuru Formu

Anlaşmalı kredi kartlarına taksit seçeneği bulunmaktadır.

Ödemeler:

Hesap Adı: Kadir Has Üniversitesi,

Banka: Garanti Bankası,

Şube: Balat Şubesi (Şube Kodu 020)

Hesap No: 6299718

IBAN: TR10 0006 2000 0006 2997 18

Hesap Adı: Kadir Has Üniversitesi

Banka: Akbank

Şube: Kadir Has Üniversitesi Şubesi (Şube Kodu 993)

Hesap No: 008295

IBAN: TR92 0004 6009 9388 8000 0082 95