Konut Projeleri Satış Uzmanlığı Sertifika Programı

(06-07-08 Mart 2018, 18 saat )

19 Şubat'a kadar yapılan kayıtlarda %10 erken kayıt indirimi uygulanacaktır.

Amaç

Gayrimenkul sektörünün %75'ini konut sektörü oluşturmaktadır. Ülkemizde yıllık yaklaşık 500.000 adet  yeni konut ihtiyacı oluşmaktadır. Günümüzde gayrimenkul projelerinde konutların yapım ölçekleri de büyümektedir. Konut projelerinin 20 – 100 adet mertebesinden 500 – 3000 adet mertebesine ulaşması ile konut projelerinin satış ve pazarlaması yeni beceriler gerektirmektedir.

Konut projelerinin satışında çalışmak isteyenlere ve profesyonel olanlara yönelik “Konut Projeleri Satış Uzmanlığı Sertifika Programında” sektörü kavramları, konut sektörü gelişmelerinden başlayarak  proje geliştirme, konut kredileri, pazarlama ve satış süreci, müşteri ilişkilerinin yönetimi incelemektedir.

Katılımcılar, satış hedeflerini yakalayacak şekilde esnek ve verimli zaman yönetimi, bireysel hedef belirleme ve sonuca odaklanma yetkinliği kazanacaklardır.

Programın amaçlarından birisi de sektör şirketlerinin ihtiyacı olan  uzmanlaşmış yöneticiler yetiştirmektir.

Kimler Katılmalı

• Gayrimenkul projelerinin satış ekiplerinde yer almak isteyenler
  • Konut satışında kendisini geliştirmek isteyenler
  • Konut satışında sektörel bencmarking yapmak isteyenler
  • Konut satışında farklılık yaratarak kariyer basamaklarını daha hızlı çıkmak isteyenler
  • Satış hızını arttırmak isteyenler

Katılımcı Kazanımları

• Gayrimenkul sektörü ve gayrimenkul geliştirme süreçleri hakkında bilgi alacaklar
  • Gayrimenkul sektöründe şirket dışı ilişkileri ve şirket içi iş akışlarını öğrenecekler
  • Proje satışında görev almak isteyen kişilerin iş tanımlarını öğrenecekler
  • Satış hedeflerini başarabilme yöntemlerini öğrenecekler
  • Etkili iletişim yöntemleri ile müşteri ilişkilerini yönetmeyi öğrenecekler
  • Esnek ve verimli zaman yönetmeyi öğrenecekler

Sertifika Programı İçeriği (06-07-08 Mart 2018, 18 saat ):

06.03.2018

14:00 – 17:00   Gayrimenkul yatırım projelerine ilişkin kavramsal yaklaşımlar, sektörel ilişkiler, konut             sektörü ve gelişimi.

18:00 – 21:00   Gayrimenkul projelerinin satışında paydaş analizi uygulama çalışması

07.03.2018

14:00 – 17:00   Gayrimenkul projesi satış  ofisi ziyareti ve kapsamlı görüşme

18:00 – 21:00   Hedef belirleme ve planlama yetkinliğini geliştirme uygulama çalışmaları

08.03.2018

14:00 – 17:00   Gayrimenkul projelerinde etkin müşteri ilişki yönetimi ve geliştirme uygulama çalışmaları

18:00 – 21:00   Konut projeleri satışında iş planı hazırlama uygulama çalışması

Eğitmen

Hülya Uğuz Yedievli, Gayrimenkul Geliştirme Uzmanı, Ekonomist

Hülya Uğuz Yedievli, Hacettepe Üniversitesi, Ekonomi Bölümünden mezun olmuş, İngiltere Cambridge’de yabancı dil ve iş idaresi kurslarına katılmıştır. Yurtdışı eğitim danışmanı, müşteri temsilcisi, planlama uzmanı, ihracat yöneticisi olarak çalıştıktan sonra uluslararası bir gayrimenkul şirketinde danışmanlık yapmış ve yaşam dönemi maliyeti düşük konutlar üzerine uzmanlaşmıştır.

İstanbul Teknik Üniversitesi, Gayrimenkul Geliştirme Yüksek Lisans Programını, “Enerji Etkin Bina ve Yerleşme Birimlerinin İklimsel Veriler ve Gayrimenkul Geliştirme Açısından Gerçekleştirilebilme Olanakları” konulu tez çalışması ile tamamlamıştır. Lisansüstü eğitimi esnasında yurt içi ve yurtdışındaki konferans, seminer, fuar ve yayınları güncel olarak takip etmiş ve Türkiye, İngiltere, Almanya, İsveç, Fransa’da saha ziyaretleri yapmıştır. İsveç’te düzenlenen “Sustainable Sweden Tour 2009”un raportörlüğünü yapmış; Almanya’daki SMA Solar Academy’nin (2011) eğitimlerine katılmıştır.

Gayrimenkul sektörüne yönelik birey ve takım koçluğu yöntemleri ile zenginleştirilmiş eğitimler geliştirmiştir. Zihin Bilim, NLP Practitioner (INLPTA), Erickson Profesyonel Koç ve Takım Koçu, Gayrimenkul Pazarlama ve Satış (State University of New York lisansı ile), Yeşil Binalar (ÇEDBİK) sertifikalarına sahiptir. İletişim, satış becerileri ve gayrimenkul hukuku gibi sektör konularında çok sayıda eğitim almıştır.

Kadir Has Üniversitesi, Yaşam Boyu Eğitim Merkezi, Gayrimenkul Geliştirme Akademisinin koordinatörlüğünü yapmaktadır. Koordinatör olarak gayrimenkul sektörünün ihtiyacı olan sertifika programlarını kurgulamakta, sektörde ihtiyaç duyulan insan kaynağı yetkinlikleri ile ders içerikleri arasında köprü kurmakta, dinamik bir içerik oluşmasını sağlamaktadır.

Akademide içeriklerini hazırladığı “Gayrimenkul Projelerinin Geliştirilmesi, Pazarlanması ve Gayrimenkulde Yeni Eğilimler Sertifika Programı”, “Gayrimenkul Geliştirmede Yeni Eğilimler: Enerji Etkin Binalar ve Sürdürülebilir Yerleşme Birimleri Sertifika Programı” ile “Konut Projeleri Satış Uzmanlığı Sertifika Programının” eğitmenliğini yapmaktadır.

Hülya Uğuz Yedievli "Gayrimenkul Geliştirme ve Sürdürülebilirlik; Enerji Etkin Binalar ve Sürdürülebilir Yerleşme Birimleri" adlı kitabın yazarıdır.

Sertifika Programı

Konut Projeleri Satış Uzmanlığı Sertifika Programı 06-07-08 Mart 2018 tarihleri arasında  Salı, Çarşamba ve Perşembe  günleri saat 10:00 – 17:00 arası olmak üzere toplam 18 saat olarak planlanmıştır.

Katılım Ücreti

Konut Projeleri Satış Uzmanlığı Sertifika Programı 1500 TL + KDV (%8)

Anlaşmalı kredi kartlarına taksit seçeneği bulunmaktadır.

Ödemeler:

Hesap Adı: Kadir Has Üniversitesi,

Banka: Garanti Bankası,

Şube: Balat Şubesi (Şube Kodu 020)

Hesap No: 6299718
IBAN: TR10 0006 2000 0006 2997 18

Hesap Adı: Kadir Has Üniversitesi

Banka: Akbank

Şube: Kadir Has Üniversitesi Şubesi (Şube Kodu 993)

Hesap No: 008295
IBAN: TR92 0004 6009 9388 8000 0082 95

Ödemeler programın başlama tarihinden bir önceki günü yapılmalıdır. Ödeme makbuzları ilk derse gelindiğinde ibraz edilmelidir.

Yer:

Kadir Has Üniversitesi