KHAS İLETİŞİM GÜNDEMİ 2012

Kadir Has Üniversitesi Öğrenci Konseyi olarak bu yıl ilkini düzenlemiş olduğumuz KHAS İletişim Gündemi Konferansı 17 Nisan 2012’de Cibali Kampüsü’nde düzenlendi. Alanında uzman birçok konuşmacının katılımı ile gerçekleşen konferansta iletişim ve inovasyondan sinema eleştirmenliğine kadar birçok konuda oturum düzenlendi. İletişim Gündemi Konferansı, İletişim Fakültesi öğrencilerinin derslerde öğrendikleri teoriyi pratiğe dönüştürmelerine olanak sağladı.

KANKALARINI ALIP GELDİLER YÜZLERCE KAN BEKLEYEN HASTAYA YARDIMCI OLDULAR!

Kadir Has Üniversitesi Öğrenci Konseyi, Kızılay işbirliğinde 27 Mart 2012 tarihinde "KanKan'ı Al GEl!..." sloganı ile bir sosyal sorumluluk projesi başlattı. Proje kapsamında üniversitemizin sosyal sorumluluk bilincine sahip olan öğrencilerinin gönüllü bağışlarıyla yüzlerce kan bekleyen hastaya yardım edildi.

Mardin Çıplak İlköğretim Okulu Kütüphanesi için kitap toplama kampanyası

Kadir Has Öğrenci Konseyi girişimiyle, 20 Mart 2012 tarihinde başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında KHAS öğrencileri Mardin'de bulunan Çıplak İlköğretim Okulu Kütüphanesi için yüzlerce kitap bağışında bulundu. KHAS öğrencilerinin yardımları sayesinde ilkokul kütüphanesi genç kardeşlerimiz için yeniden oluşturuldu.

Öğrenciler “Yeni Dünyada Uluslararası İlişkiler”i Üniversitemizde Tartışıyor

Türkiye Uluslararası İlişkiler Çalışmaları Derneği tarafından bu yıl on üçüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası İlişkiler Öğrenci Kongresi, 1-2 Mart 2012’de Kadir Has Üniversitesi işbirliği ve ev sahipliğinde gerçekleşecek. “Yeni Dünyada Uluslararası İlişkiler” temasıyla düzenlenecek Kongre’nin organizasyonunu Kadir Has Üniversitesi Öğrenci Konseyi ve Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Kulübü öğrencileri yapıyor.

Öğrenci Konseyi Bahar Dönemi Genel Kurulu Gerçekleşti.

10 Şubat 2012 Cuma günü Öğrenci Konseyi Bahar Dönemi ilk genel kurulu gerçekleşti. Kurul süresince Başkanımız Hamdi Fırat Büyük Öğrenci Konseyi faaliyet planını toplantıya katılan fakülte, enstitü, yüksek okul temsilcilerine ve komisyon üyelerine sundu.

Öğrenci Konseyi, Hazırlık Komisyonu ve Hazırlık Okulu Öğrencileriyle Buluştu.

13 Şubat 2012 pazartesi günü Bahçelievler Hazırlık Okulu kampüsünde Öğrenci Konseyi Başkanımız Hamdi Fırat Büyük ve Genel Sekreterimiz Nagehan Sarı Hazırlık Okulu öğrencileriyle buluştu.

Öğrencilerimizin Emekleriyle Hazırlanan Bize Has’ın İkinci Sayısı Çıktı!

Öğrencilerimizin kaleminden çıkan kültürden sanata, spordan sağlığa, siyasetten ekonomiye oldukça geniş bir içeriğe sahip dergide, üniversitemizdeki etkinliklerin haberleri de mevcut.

Yenilenen Türkiye Ulusal Öğrenci Konseyi’nin ilk Genel Kurulu Kadir Has Üniversitesi’ndeydi.

27 Ocak 2012 tarihinde Türkiye Ulusal Öğrenci Konseyi (TUOK) 2012 yılı ilk Genel Kurulu 120 üniversitenin öğrenci konsey başkanının katılımıyla Kadir Has Üniversitesi Öğrenci Konseyinin ev sahipliğinde en has şekilde gerçekleşti.

Öğrenci Konseyi Başkanımız Hamdi Fırat Büyük, Türkiye Ulusal Öğrenci Konseyi Yönetimi’ne Seçildi

Kadir Has Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Hamdi Fırat Büyük, Türkiye Ulusal Öğrenci Konseyi bünyesindeki Kurumsallaşma ve Bürokrasi Üst Komisyonu Başkanlığı’na seçildi.