Etkinlik Koordinatörlüğü

Üniversite bünyesinde yapılan tüm öğrenci odaklı ve akademik toplantılarda koordinasyonu sağlamak, üniversite dışından gelen talepleri takip etmek, yapılan etkinliklerde ikram organizasyonunu ve üniversitede yer alan salon, sınıf kiralamalarını organize etmek.

Etkinlik Koordinatörü

Nazlı Öztoksoy

nazli.kulunk@khas.edu.tr

0(212) 533 65 32/1622

Kocaeli Üniversitesi Felsefe Bölümü’nden mezun oldu. Üniversite yıllarında ‘Aksak’ adlı felsefe-edebiyat dergisi ile ‘Baykuş’ adlı felsefe dergilerinin kurucularından olup her iki derginin de yayın grubunda görev aldı. 2005’de ‘İkilik’ adlı web tasarım şirketini kurdu. 2006’da İngiltere’nin Oxford kentinde dil eğitimi aldı. 2007’den itibaren İstanbul Jazz Center’da müşteri ilişkileri , Babylon, Babylon Alaçatı, Babylon Ayayorgi’de mekan sorumlusu ve Pozitif Müzik’de prodüksiyon yöneticisi olarak ulusal ve uluslararası festival ve konserlerde görev aldı. Görev aldığı büyük festival ve konserler Miller Freshtival, Akbank Caz Festivali, Efes Pilsen Blues Festivali, U2, Bob Dylan.

Personel

Murat Karakoç

1976 Tokat doğumlu Karakoç, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Zile Meslek Yüksek Okulu Motor Bölümünden mezun oldu.  4 yıl güvenlik görevlisi olarak çalıştıktan sonra 2004 yılından itibaren Kadir Has Üniversitesi’nde itfaiyeci ve bahçivan olarak çalıştı.  2011 yılında  Etkinlik Koordinatörlüğü birimine dahil olup, üniversitedeki tüm salonlardan ve etkinlik akışından sorumludur.

Sertifikalar; İBB Kocasinan İtfaiye Amirliği İtfaiye Sertifikası, İBB İsmek Bilgisayar Sertfikası, İBB Park Bahçeler Müdürlüğü Bahçivanlık Sertifikası