Program Direktörü Prof. Dr. Banu Baybars Hawks

Çağımızın global, bilgi odaklı iş ortamlarında, kurumsal iletişim ve halkla ilişkiler, üst düzey yöneticiler için stratejik yönetim işlevi haline gelmiştir. Şirketlerin ve diğer kurumların yaşadığımız iletişim çağında, iş hedeflerine başarıyla ulaşabilmeleri için donanımlı, iyi yetişmiş kurumsal iletişim uzmanlarına ihtiyaçları var. Bu yüksek lisans programında, ileri düzeyde hem teorik hem pratik bilgiler uygulamalı olarak aktarılırken, alanla ilgili akademik araştırma yapma imkanı sunulmaktadır.

Eğitim dili Türkçe’dir.

Tezli ve tezsiz eğitim verilmektedir.

Ders gün ve saatleri, çalışan öğrenciler dikkate alınarak düzenlenmektedir.

İletişim banubhawks@khas.edu.tr

Neden KHAS Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Yüksek Lisans Programı?

Mezunların, profesyonel hayatta kurumsal iletişim bölümlerinde kariyer yapmaları teşvik edilerek; kurumların, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket etmelerine, itibarlarını, kurumsal markalarını başarıyla yönetmelerine, bilimsel yöntemleri kullanarak desteklemeleri amaçlanmaktadır. Programın kendi özgün derslerinin yanı sıra, öğrencilere diğer yüksek lisans programlarından ders seçme olanağı verilerek zengin bir entellektüel bakış açısı kazandırılmaktadır.