Program Direktörü Doç. Dr. Melis Behlil

Programının amacı sinema alanında akademik ve pratik çalışmaları güçlendirecek ve bu çalışmaların üretecek sinema ve televizyon araştırmacıları ve uygulayıcıları yetişmesini sağlamaktır.

Sinema ve Televizyon Yüksek Lisans Programı sinema ve televizyon araştırmaları ve üretiminin entegre olduğu bir programdır. Programın uluslararası işbirlikleri, akademik ve sanayi entegrasyonu, araştırma-üretim birlikteliği ülkemizi uluslararası sanat ve akademik alanda daha da ön plana çıkaracaktır.

Eğitim dili Türkçe’dir, tezli program için yeterli İngilizce bilgisi aranmaktadır. Tezsiz program, 2018-19 Bahar döneminden itibaren İstanbul Film Akademi işbirliğiyle Yönetmenlik ve Senaryo alanlarında pratik üretim odaklı eğitim vermektedir.

Başvuru, takvim ve ücret detayları KHAS Lisansüstü Eğitim sayfasında bulunabilir, başvuru için Online Başvuru Formunu doldurmak gerekmektedir.

Program içeriği için iletişim:

Tezli program: melisb@khas.edu.tr

Tezsiz program: bilgi@istanbulfilmakademi.com