Program Direktörü Doç. Dr. Melis Behlil

Programının amacı sinema alanında akademik ve pratik çalışmaları güçlendirecek ve bu çalışmaların üretecek sinema ve televizyon araştırmacıları ve uygulayıcıları yetişmesini sağlamaktır.

Sinema ve Televizyon Yüksek Lisans Programı sinema ve televizyon araştırmaları ve üretiminin entegre olduğu bir programdır. Programın uluslararası işbirlikleri, akademik ve sanayi entegrasyonu, araştırma-üretim birlikteliği ülkemizi uluslararası sanat ve akademik alanda daha da ön plana çıkaracaktır.

Eğitim dili Türkçe’dir. Yeterli İngilizce bilgisi aranmaktadır. Tezli ve tezsiz eğitim verilmektedir.

2017-2018 Güz döneminde Sinema ve Televizyon yüksek lisans programına başvuru yapan adaylarımızın dikkatine:
06 Eylül 2017 Çarşamba günü saat 10.00’da yazılı sınav, 07 Eylül 2017 Perşembe günü mülakatlar yapılacaktır.

İletişim melisb@khas.edu.tr